MENIU

A urcat pe munte ca să-şi întâlnească prietenii. Când a ajuns sus, a găsit un străin.ŞOC: ce i-a zis

Un tânăr care planificase să îşi întâlnească prietenii după o drumeţie pe munte a suferit un şoc tunci când a ajuns în vârful muntelui şi acolo nu a găsit decât un străin.

Tânărul rămăsese în urma grupului său de prieteni, în timpul drumeţiei pe Muntele Harvey din Vancouver, aşa că se aştepta să îi găsească pe cei cinci aşteptându-l. Din păcate, atunci când a ajuns sus, nu a întâlnit decât un străin, care i-a spus: "Îmi pare rău. Cred că prietenii tăi au căzut", scrie National Post. După primul şoc, băiatul a anunţat autorităţile şi, din păcate, aşa se întâmplase, patru dintre prietenii săi fiind găsiţi morţi la baza muntelui imediat şi un al cincilea fiind găsit decedat puţin mai târziu. Tinerii au căzut de la aproximativ 500 de metri, fiind păcăliţi de o cornişă de gheaţă care mergea în afara peretelui muntelui, care s-a spart sub ei şi le-a provocat căderea

Străinul care i-a dat vestea tânărului spune că nu a văzut căderea, dar a avut acest sentiment, pentru că le-a văzut urmele în zăpadă dispărând pe coama muntelui şi pentru că a găsit o pereche de bocanci de zăpadă chiar la baza muntelui.

Mai multe articole despre:
0 accident munte Canada mount harvey