MENIU

A urcat la mansardă şi a găsit un scaun prăfuit. Când l-a curăţat, a început să râdă: era bogat!

Un cuplu scoțian din orașul Biggar a găsit o comoară într-un scaun vechi, pe care cei doi  soţi l-au cumpărat la o licitație cu cinci lire sterline.

Obiectul a ajuns în casa familiei Milner – Brown acum zece ani. Soția, Angela, a povestit că atunci familia nu și-a permis renovarea scaunului, motiv pentru care care l-au mutat în mansardă. Șase ani mai târziu, soțul femeii, Angus, a urcat la mansardă şi a început să cureţe scaunul. În timp ce îl pregătea pentru renovare, a găsit în scaun o broșă cu briliante, cercei și un inel. Bijuteriile datează de la finele sec. XIX – începutul sec XX şi valorează aproximativ 5.000 de lire sterline. 

Angela a mai spus că soțul nu i-a povestit imediat despre marea comoară găsită, pentru că e un romantic incrabil și a decis să o uimească cu ocazia anumitor zile importante din viața lor. Astfel, la aniversarea nunții, i-a dăruit inelul cu briliante, de Sf. Valentin – cerceii, iar la Paști – broșa. “Cred că au fost ascunse de foștii stăpâni. Nu ne venea să credem”, a încheiat ea.

sursa

Mai multe articole despre:
scaun bijuterii comoară mansardă