MENIU

A ucis 10 copii și le-a băut sângele. Mărturia ÎNFIORĂTOARE a ”vampirului” din Kenya

”Vampirul” din Kenya. Foto: captură DCIKENYA

Caz halucinant în Kenya! Un tânăr de 20 de ani a fost arestat, miercuri, sub acuzația că a ucis mai mulți copii. În fața anchetatorilor, cel supranumit ”vampirul” a mărtirisit că le-a băut sângele, potrivit Daily Mail.

Masten Milimo Wanjala, supranumit ”vampirul”, este din Nairobi.

Acesta a fost arestat după ce poliția l-a urmărit și a descoperit două cadavre ale copiilor dispăruți. Victimele aveau 12 și 13 ani.

Tânărul a mărturisit că, în cinci ani, a ucis zece copii și le-a aruncat trupurile în conducte de canalizare. Mai mult, acesta le-a spus anchetatorilor și că a băut sângele a cel puțin unuia dintre copii. 

Acum, anchetatorii fac cercetări pentru a stabili dacă ”vampirul” a avut complici sau a acționat singur și care a fost motivul crimelor.

Inițial, bărbatul a încercat răscumpărarea copiilor, cerându-le părinților între 200 și 330 lire sterline pentru a-i elibera. 

Acesta a mai avut antecedente penale și a mai fost condamnat la închisoare. 

În ultimele luni, în Kenya a fost anunțată dispariția mai multor copii. Din cei 242 de minori și adolescenți dispăruți anul trecut, cel puțin 10 au fost găsiți morți și 18 sunt în continuare căutați, potrivit Daily Mail.

 

 

Mai multe articole despre:
vampirul din kenya copii ucisi