MENIU

A slăbit peste 85 de kilograme în 11 luni. Un scandal a izbucnit după ce a publicat fotografia asta

A reuşit să slăbeasca peste 85 de kilograme în 11 luni
A reuşit să slăbeasca peste 85 de kilograme în 11 luni

Simone Anderson a reuşit să slăbească în 11 luni peste 85 de kilograme, ajungând de la 169 de kilograme la 83,9 kilograme, dar când se aştepta să fie felicitată mai multe persoane au acuzată-o că minte.

Femeia a creat o pagină de Facebook unde oferea detalii despre procesul transformării sale, iar la sfârşit a postat următoarea fotografie, arată Metro. "Sunt pe jumătate persoană care eram acum 11 luni", a scris ea, potrivit ziare.com. Imaginea a impresionat peste 60.000 de oameni, dar unii au susţinut că aşa ceva nu se poate şi că poză este prelucrată în programe de editare photo.

După reacţia acestor persoane, Simone Andersona publicat o altă fotografie în care demonstra că a slăbit cu adevărat, dar prin care a arătat şi o parte mai puţin plăcută a procesului, şi anume pielea inestetică rămasă în urmă.

Ea a precizat că în timpul celor 11 luni a încercat să fie sinceră cu toţi cei care îi urmăreau activitatea, adăugând că a postat cea de-a două imagine pentru cei care nu credeau că este posibil să slăbeşti atât de mult.

Mai multe articole despre:
silueta slăbit kilograme