MENIU

A slăbit 80 de kilograme, iar acum îi ajută pe alţii. Cum şi-a schimbat viaţa un tânăr din Galaţi

Un bărbat din Galaţi a reuşit să slăbească 80 de kilograme doar prin mişcare şi dietă! De la 180 de kilograme, cât cântărea acum câţiva ani, Ştefan a ajuns antrenor de fitness. Acum îi ajută şi pe alţii care au probleme cu greutatea.

Acesta este Ştefan în 2015. Aleargă, face flotări şi are o viaţă foarte activă. Ştefan din 2009 abia se dădea jos din pat şi mânca oricând, orice şi oricât. Părinţii săi erau plecaţi la muncă în Italia şi a rămas în grija unei mătuşe.

Ştefan Victor spune: "Nu eram eu, îmi doream foarte mult să simt ceva divers faţă de durerea pe care o simţeam în acel moment. Faptul că nu îmi găseam o haină normală... trebuia să umblu zeci de kilometri".

Lupta cu kilogramele a început prin plimbări după fiecare masă de seară. După trei kilometri obosea. A început o dietă şi a putut să grăbească pasul. În fiecare săptămână privea mândru acul cântarului care arată acum sub 100 de kilograme. Între timp şi-a luat diploma de instructor de fitness şi acum are aproape 40 de cursanţi cărora le este aliat în lupta cu kilogramele.

"I-a fost foarte greu pentru că nu avea prieteni, deşi prietenii lui foarte buni erau în ţară. Când trebuia să plece seara la distracţie, la discotecă, nu-l luau cu ei", îşi aminteşte mătuşa sa-

Cursanţii lui Victor spun că le este mult mai uşor să lucreze cu un instructor care înţelege perfect prin ce chin trebuie să treacă pentru a da jos kilograme.

Victor se va căsători anul viitor şi este sigur că nu va mai ajunge niciodată să-şi caute haine la magazinele pentru cei cu probleme de greutate.