MENIU

A slăbit 25 de kg fără nicio dietă. Iată care este secretul acestei femei

A slăbit 25 de kg fără nicio dietă. Iată care este secretul acestei femei

O americancă face furori pe internet după ce a reuşit să slăbească 45 de kilograme fără să urmeze vreo dietă specială sau programe de sport şi fără să apeleze la antrenori profesionişti.

Lindsey, care are acum 32 de ani, s-a confruntat cu probleme de greutate de când a devenit mamă. Femeia şi-a spus povestea pentry Yahoo Health. Un moment din 2008, când fiul ei de patru ani nu a putut să o cuprindă în braţe, a făcut-o pe Lindsey să decidă că trebuie să slăbească.

„Am fost mereu activă, dar am luat în greutate odată cu sarcina şi nu am mai dat-o jos. Aveam peste 115 kilograme şi numai 24 de ani”, a mărturisit ea.

În următorii patru ani, Lindsey a reuşit de mai multe ori să piardă aproape 20 de kilograme, dar le-a pus la loc de fiecare dată.

Schimbarea a venit în 2013, când femeia a hotărât să încerce o nouă abordare. „Eram determinată să fac asta într-un mod sănătos, fără diete nebune sau pastile, aşa că mi-am schimbat complet obiceiurile alimentare. Am început să fiu atentă la dimensiunea porţiilor, am mâncat doar cereale integrale şi am început să consum mai multe legume şi fructe”, mărturiseşte ea.

Mai mult, Lindsay a renunţat la fast food şi a început să fie mai atentă ce comandă atunci când serveşte masa în oraş.

În opt luni, ea a pierdut circa 15 kilograme, şi a decis să se apuce de alergat. Până în vara lui 2014 a mai pierdut alte 10 şi putea să realizeze un semimaraton pe banda de alergat.

Sursa: Adevărul