MENIU

A prins un pește neobișnuit de mare. Când s-a uitat în gura lui a încremenit. "A încercat să iasă"

<p>Pește neobișnuit</p>
<p>Pește neobișnuit</p>
<p>Pește neobișnuit</p>
<p>Pește neobișnuit</p>
<p>Pește neobișnuit</p>

Captură total neobișnuită pentru un pescar din Missouri: a prins un biban de dimensiuni neobișnuite care avea în gură un mamifer terestru.

Când s-a uitat în gura peștelui, MacKinney din Missouri a înțeles de ce bibanul părea mult mai mare decât ceilalți pești pe care-i prinsese. 

Pescarul a fost șocat să vadă o cârtiță care părea înțepenită în corpul peștelui ca și cum s-ar fi zbătut să iasă pe gura prădătorului, potrivit IFL Science.

"M-am speriat puțin când am văzut cârtița, aproape am scăpat peștele din mână. Am crezut inițial că este o broască țestoasă", a scris omul pe Intagram, unde a încărcat și mai multe poze.

Fotografiile neobișnuite au devenit virale iar oamenii l-au întrebat dacă a mai întâlnit așa ceva până acum. Am mai văzut pești care au înghițit alți pești sau șerpi, dar mamifere nu", a răspuns pescarul.

Un biolog a explicat că uneori cârtițele ajung în apă după ce sunt vânate de păsări mari care le scapă din zbor. Mai mult, sunt folosite ca momeală de păsări ca să atragă o pradă mai mare din adâncuri. În plus, cârtițele știu chiar să înoate. 

Așa arată un biban de dimensiui normale:

Așa arată o cârtiță în mediul ei natural:

 

Mai multe articole despre:
peşte pescar