MENIU

A primit un test la materia ”Educație Sexuală”. Profesorii s-au înroșit când i-au citit răspunsurile

O elevă în vârstă de 14 ani a fost suspendată timp de câteva zile de la cursuri din cauza răspunsurilor pe care le-a dat la un test de educație sexuală. 

În test, copiilor li se cerea să citească o serie de obiecții pe care posibilul partener sexual le-ar avea vis-a-vis de folosirea prezervativului și să îi dea acestuia un răspuns prin care să-i arate că nu doresc să întrețină raporturi sexuale fără protecție.

O elevă a renunțat la orice urmă de politețe și a dat răspunsuri directe, care i-au înspăimântat pe profesori, dar au amuzat mii de utilizatori de Facebook. 

Una dintre scuzele partenerului era ”Prezervativle sunt scârboase și murdare, le urăsc”. Fata n-a ezitat să-i dea o replică sincer: ”La fel sunt și bebelușii”.

O altă scuză pentru a nu folosi prezervativul, venită din partea posibilului iubit, era ”Doar de data asta. Noi nu prea facem dragoste”, la care fata a răspuns ”Acum știi de ce nu facem dragoste des”.

La replica ”prezervativele sunt deranjante, nu va fi natural”, fata a scris ”nici să fii însărcinată nu este prea plăcut”.

Sora ei mai mare a decis să fotografieze testul și răspunsurile și să publice imaginea pe Facebook, fără să-și imagineze că va fi atât de apreciată. 

Mai multe articole despre:
şcoală examen educaţie sexuală test scoala