MENIU

A parcat mașina pe plajă și a primit o amendă imensă. A avut ghinion și a fost filmat

Ghinion cu carul pentru un bucureștean. Acesta a fost amendat cu 20.000 de lei pentru că a parcat mașina pe plaja din zona Vadu.

Pentru șofer, amator de senzații tari, ghinioanele s-au ținut lanț. El a rămas blocat cu mașina în nisip și a apelat la un localnic să-l ajute. Toată scena a fost filmată de ceilalți turiști care erau deranjați de zgomotul și de praful ridicat de cele două mașini. 

Filmarea a ajuns la poliție, iar oamenii legii au știut unde să trimită amenda, scrie Digi24.ro.  Plaja din Vadu aparţine Biosferei Delta Dunării şi nici măcar camparea nu este permisă.

„Vorbim de plajele care nu sunt amenajate în scop turistic, sunt aşa-zisele plaje sălbatice, care, pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, cuprind toată zona costieră aferentă Mării Negre. Pe aceste plaje, accesul este permis persoanelor fizice, dar este interzis cu mijloace de transport. De orice fel deoarece au un regim special de conservare zone cu importanţă comunitară sau prioritară şi de aceea sunt puse sub protecţie,” a declarat Grigore Baboianu, guvernatorul ARBDD.

Pentru fapta lui, şoferul a luat o amendă care îi va goli conturile.

„Poliţiştii s-au autosesizat, identificând autoturismul în cauză, iar şoferul acestuia urmează să fie sancţionat contravenţional cu 20.000 lei,” a spus  Alexandra Creţu, purtător de cuvânt la IPJ Constanţa.

Mai multe articole despre:
amendă maşină plajă Vadu