MENIU

A omorât porcul de furie după ce s-a certat cu nevasta. Acum se răcorește în arest preventiv

Un bărbat și-a vărsat nervii pe porcul din gospodărie, după o ceartă cu nevasta

Un caz de violență împotriva animalelor a zguduit comunitatea din Arieșeni. Un localnic, supărat după o ceartă cu soția, a ales să își verse nervii pe porcul din gospodărie. Din păcate, animalul nu a supraviețuit atacului violent.

La data de 6 iulie 2023, polițiștii din Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 48 de ani, din comuna Arieșeni, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, amenințare și acte de cruzime față de animale.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 6 iulie 2023, încălcând prevederile ordinului de protecție provizoriu emis de către polițiști, la sfârșitul săptămânii trecute, ca urmare a faptului că bărbatul s-a manifestat violent față de membrii familiei sale, s-ar fi deplasat la locuința comună unde și-ar fi amenințat soția și fiica, cu acte de violență și unde ar fi ucis un porc aflat într-o anexă a gospodăriei. 

VIDEO - Ce se întâmplă dacă pui cola peste carnea crudă de porc - Nu o să mai mănânci niciodată friptură după ce vezi asta

În cursul zilei de azi, 7 iulie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate.

Invazie de mistreți la Oradea! Animalele sălbatice fac ravagii în curţile și livezile localnicilor. Oamenii sunt îngroziți

Mai multe articole despre:
porc porcul violenta fata de animale politie