MENIU

A murit un fotbalist de la Real Madrid, după un accident auto teribil - Doliu uriaș în lumea sportului

Doliu

Un cunoscut fotbalist de la Real Madrid a murit în urma unui accident teribil în Columbia.

Freddy Rincon, fost fotbalist la Real Madrid, a murit după un accident teribil auto. Mașina pe care o conducea a fost izbită din plin de un autobuz. Deși fostul sportiv a supraviețuit inițial accidentului, el a încetat din viață în data de 13 aprilie, la spital. Medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața însă rănile sale au fost foarte grave, scrie realitateasportiva.net.

Accidentul s-a produs în data de 11 aprilie în orașul Santiago de Cali din COlumbia. În autoturismul condus de Freddy Rinco se mai aflau alte trei persoane. Rincon a suferit un traumatism cranian sever.

Inițial, fotbalistul a fost supus unei intervenții chirurgicale. „După evaluările efectuate, echipa de specialiști care se ocupă de pacient a luat decizia de a efectua o intervenție chirurgicală. Toată îngrijirea corespunzătoare va fi aplicată și întreaga noastră echipă de specialiști va pune la dispoziție tot ce este necesar. Situația este critică”, a declarat, luni, Laureano Quintero, șeful medical al unității medicale.

Tot unitatea medicală a fost cea care a publicat și anunțul decesului.

 

Mai multe articole despre:
Freddy Rincon fotbal a murit real madrid