MENIU

A murit regele Mihai. România, în doliu național. Mărturia cutremurătoare a unei clarvăzătoare

Regele Mihai I, fostul suveran al României, a murit marți la vârsta de 96 de ani la reședința din Elveția, a anunțat Casa Regală.

Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, condoleanțe membrilor Casei Regale la moartea Regelui Mihai, precizând că acesta a fost una dintre cele mai mari personalități ale României și "a scris cu litere mari" istoria țării.

"Astăzi este o zi tristă pentru România și pentru români, a trecut în neființă Regele Mihai. Dumnezeu să-l ierte! Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalități ale României și a scris cu litere mari istoria României. Este o mare pierdere pentru România, pentru români. Condoleanțe tuturor membrilor Casei Regale. România va organiza toate ceremoniile așa cum se cuvine și cu siguranță vom avea și zile de doliu național", a declarat Klaus Iohannis, la plecarea de la dejunul de lucru cu ambasadorii statelor UE.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu scria de pe 27 noiembrie că în România va fi doliu național. 

În aceasta dimineata in zori, O Lumina alba si orbitor de stralucitoare ma trezeste, si astfel dragii mei, aud un glas care spune cu fermitate asa:

                "România! Doliu National!
               România în Doliu National!"                      
                            .
După care Prieteni dragi, glasul se pierde ca un ecou ,iar eu scriu cu uimire si cu ingrijorare în caietul meu de suflet, toate cele auzite.
Dragii mei, va veni o zi in care, ROMÂNIA va a coborâ STEAGUL TRICOLOR în bernă.
Care va fi motivul DOLIULUI NATIONAL, ce se va intampla si cand, eu nu stiu a va spune.
Gandul meu totusi, ma duce catre REGELE MIHAI care se afla in stare fragila din punct de vedere a sanatatii si chiar a frumoasei sale vârste.
Dar din păcate, se poate întampla orice altă TRAGEDIE si vom fi nevoiti ca Popor român, sa arboram TRICOLORUL ROMÂNIEI în bernă .