MENIU

A murit la 10 ani, când se întorcea de la școală. Abia apoi au găsit părinții mesajul copilei

Delaney Riley, o fetiță de 10 ani, din SUA, a plecat la școală, ca în fiecare zi, însă, nu s-a mai întors niciodată acasă. Copila s-a prăbușit pe trotuar și a murit brusc. A fost găsită de prietena ei cea mai bună, căzută pe o alee.

După ce a fost transportată la spital, medicii au descoperit că Delaney suferea de o boală gravă de inimă, nedetectată la timp.

Tatăl ei, Craig Riley, a acuzat cadrele medicale că au pus un diagnostic preliminar, astfel că a urmat o examinare profundă a inimii copilei. În tot acest timp, părinții i-au pregătit funeraliile.

Însă, un gest făcut de Delaney cu numai câteva luni înainte de a muri a reușit să le aducă un strop de consolare părinților săi.

Era 18 iunie când, Delaney și prietena sa, Abigail, au scris un bilețel pe care l-au pus într-o sticlă, apoi au aruncat sticla în ocean. Și-au imaginat că bilețelul lor va ajunge într-un loc îndepărtat, însă, mesajul a ajuns la părinții săi.

Bilețelul, care conținea și un număr de telefon, a fost găsit de alte două copile și returnat mamei lui Dalaney.

„Biletul a apărut exact când aveam mai mare nevoie de el. Delaney l-a scris cu mânuțele ei, era redactat în stilul ei. Avea multe planuri. Voia să devină arhitect. Era foarte inteligentă”, povestește Chrissy, mama fetiței.

„Delaney este cu noi. Este îngerul nostru protector. Acesta a fost un semn că se află încă alături de noi. Aveam mare nevoie de acest semn”, a conchis emoționată mama copilei.

sursa

Mai multe articole despre:
boala de inima Delaney Riley