MENIU

A mers să se întâlnească cu un bărbat întâlnit pe Tinder. Ce a păţit e coşmarul oricui

O tânără din Noua Zeelandă a fost atât de speriată de bărbatul australian cu care se întâlnise prin intermediul aplicaţiei Tinder încât a încercat să escaladeze balconul apartamentului unde se aflau cei doi, pentru a scăpa şi a murit, căzând de la etajul 14.

Bărbatul de 30 de ani a pledat nevinovat la acuzaţia de ucidere a tinerei de 26 de ani, Warriena Wright, cu care şi-a dat întâlnire în august 2014. El riscă închisoarea pe viaţă dacă va fi condamnat.

Procurorii susţin că bărbatul nu a împins-o pe tânără de pe balcon, dar a ameninţat-o şi intimidat-o atât de mult, încât ea a simţit că singura sa scăpare era să escaladeze balconul aflat la etajul 14.

Împotriva bărbatului a fost folosită inclusiv o înregistrare cu altercaţia dintre el şi tânără, înregistrată chiar pe telefonul său. El susţine că s-ar fi enervat după ce fata ar fi aruncat cu câteva pietricele ornamentale în el şi l-ar fi lovit cu un telescop. Procurorii susţin că bărbatul a încercat să o sufoce pe tânără înainte de a o încuia pe balcon, de unde a fost auzită de vecinii australianului rugându-l să o lase să plece acasă.

Mai multe articole despre:
întâlnire tinder gabe tostee Warriena Wright