MENIU

A mers la doctor pentru că avea respiraţie urât mirositoare. Incredibil ce a descoperit medicul

A mers la doctor pentru că avea respiraţie urât mirositoare. Incredibil ce a descoperit medicul

Se cunosc suficient de multe cauze care ar putea provoca probleme de halenă, sau respiraţie urât mirositoare. Rareori asociezi halenă cu ceva dureros, dar există şi oameni care resimt durere la fiecare înghiţitură.

Linda S., 46 de ani, din Birmingham, Anglia, a mers la medicul stomatolog pentru că avea o respiraţie urât mirositoare. Ceea ce a descoperit medicul dentist, nu avea nicio legătură cu dantura.

Mulţi oameni suferă de pietre la rinichi, dar tractul renal nu este singura parte a corpului în care se pot formă astfel de pietre, sau calculi. Calculii pot apărea chiar şi în cavitatea bucală. Acesta este exact lucrul pe care l-a descoperit medicul dentist în cazul Lindei.

Promotie mare la eMAG. Consulta ofertele AICI.

Pietrele de pe amigdale

Aceste pietre sunt cunoscute sub denumirea de pietre amigdaliene. Apar atunci când celulele moarte, alimentele, mucusul şi/sau bacteriile pătrund în cavitatile în care sunt poziţionate amigdalele. Aceste substanţe devin mai dure sau se calcifică în timp.

Faptul tulburător despre aceste pietre amigdaliene este că sunt destul de comune, deşi prea puţini oameni ştiu de existenţa lor. Calculii se formează mai ales în urma amigdalitelor repetate. Un semn al existenţei unor astfel de calculi este aspectul zdrenţuros şi despicat al mucoasei bucale.

Sursa: secretele.com

Mai multe articole despre:
doctor durere gât amigdale