MENIU

A mâncat timp de trei săptămâni un amestec de miere, hrean și lămâie. Efectul a fost spectaculos

Cea mai sănătoasă cură de slăbire este de departe cea pe baza de hrean, miere şi lămâie. Această cură de slăbire este foarte sănătoasă datorită faptului că te ajută să îţi subţiezi talia foarte repede şi să îşi detoxifiezi întregul organism.

Cură de slăbire cu hrean, miere şi lămâie este minunată pentru detoxifiere şi pentru eliminarea grăsimii mai ales din zona abdomenului, având în vedere că această cură este bazată în primul rând pe îmbunătăţirea tranzitului intestinal şi pe stimularea puternică a metabolismului.

Mai mult decât atât, cură de slăbire cu hrean, miere şi lămâie este minunată având în vedere că ingredientele sunt bogate în vitamine, fibre şi nutrienţi benefici organismului.

Pentru a prepară ingredientul principal din cură de slăbire cu hrean, miere şi lămâie, ai nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lămâi şi miere. Hreanul se curată şi se mărunţeşte bine şi se amestecă la un blender cu lămâile cu coajă cu tot. La final, le adaugă trei linguri mari de miere, se amestecă şi întregul conținut se pune la frigider pentru 24 de ore.

Amestecul se consumă de două ori pe zi, după micul dejun şi respectiv după masă de prânzân, scrie lyla.ro.

Amestecul este indicat să fie consumat timp de 3 săptămâni, însă nu este deloc indicat persoanelor care suferă de colon iritabil.

Acest amestec este foarte bun pentru slăbit datorită faptului că ingredientul principal, hreanul, lupta cu bacteriile din intestin şi ajută la digestie. Totodată, lămâia are şi ea acelaşi rol iar mierea ajută mult în eliminarea agrasimilor. Pe lângă faptul că ajută la slăbit, acest amestec este foarte bun pentru tratarea unor afecţiuni cardiovasculare, precum hipertensiunea şi este foarte indicat persoanelor diabetice.

 

Mai multe articole despre:
sănătate dietă miere cură de slăbire lămâie hrean