MENIU

A îngheţat când a văzut ce mesaj a primit fetiţa sa, pe Facebook. Ce a urmat

Kelly Carberry, o femeie în vârstă de 34 de ani din Marea Britanie, este mama unei fetițe de 13 ani, care obișnuiește să își petreacă timpul pe rețelele de socializare, la fel ca mulți alți adolescenți de vârsta ei.

Femeia a început să se îngrijoreze când a văzut întâmplător un mesaj primit pe Facebook de către fiica sa în care scria: „Îmi promiți că nu îmi vei spune nimănui?”. Atunci, Kelly a decis să verifice profilul de Facebook al fiicei sale pentru prima dată și a descoperit un lucru îngrijorător.

Speriată, femeia s-a dat drept fiica ei de 13 ani și a început să se converseze cu persoana respectivă. Așa a descoperit că în spatele profilului unei fete, se ascundea un pedofil.

Crezând că vorbește cu fata de 13 ani, el i-a spus să nu dezvăluie nimănui conversația. Femeia a intrat în joc, însă s-a îngrozit de ceea ce a urmat.

„Am văzut că primise patru mesaje de la acea persoană dubioasă. Am început să îi răspund, pretinzând că sunt fiica mea.

<>, este mesajul pe care i l-a scris bărbatul din spatele unui monitor.

<>, i-am răspuns eu.

<>, a continuat persoana respectivă conversația.

I-am răspuns că da, apoi m-a întrebat <>. I-am confirmat din nou, iar persoana de pe celălalt profil i-a făcut fiicei mele următoarea propunere:

<>. Cu un entuziasm fals, i-am răspuns că le ador, iar mesajele caudate au continuat să apară. I-a propus copilei să se închidă singură în cameră”, a povestit Kelly Carberry.

După ce bănuielile ei au fost confirmate, Kelly a decis să îl demaște pe bărbat. A făcut publice toate mesajele de la el și, drept urmare, i-au fost închise două profile pe care bărbatul le deținea.

Anchetatorii fac acum verificări, iar femeia spune că de acum încolo va verifica cu regularitate profilul de Facebook al fiicei sale.

Mai multe articole despre:
0 copil pedofil mamă pedofilie Facebook kelly carberry