MENIU

A început ședința Consiliului Național al PNL - Florin Cîțu și Ludovic Orban, față în față după anunțarea candidaturii pentru șefia partidului

PNL

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, pentru convocarea datei congresului în care va fi aleasă conducerea partidului.

Reuniunea are loc în Grădina de vară Herăstrău (Amfiteatru) a Teatrului "Constantin Tănase" din Bucureşti şi participă peste 400 de delegaţi.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, duminică, într-o declaraţie susţinută la sediul central al PNL, alături de mai mulţi lideri şi membri ai Guvernului, că a decis să se înscrie în competiţia pentru preşedinţia partidului.

"PNL are nevoie de un suflu nou care să ducă mai departe tradiţiile partidului. (...) Vă spun că voi câştiga, nu există altă variantă", a afirmat Cîţu.

Cîţu îl are drept contracandidat pe actualul preşedinte al PNL Ludovic Orban, care a anunţat, anterior, că va candida pentru un nou mandat în fruntea partidului.

Biroul Executiv al PNL a decis, la începutul acestei săptămâni, declanşarea procedurilor de alegeri în partid, iar data propusă pentru congres este 25 septembrie. 

Mai multe articole despre:
ludovic orban pnl florin citu