MENIU

A început lupta pentru custodia fiicei Ronei Hartner. După 15 ani în care nu s-a interesat de ea, tatăl natural a revenit brusc la sentimente paterne

A început lupta pentru custodia fiicei Ronei Hartner! După moartea regretatei artiste, tatăl copilei de 15 ani și-a făcut apariția după ani de zile în care nu și-a căutat fata. Familia Ronei însă nu se lasă mai prejos și are de gând să obțină custodia celei mici. 

Rona Hartner a fost înmormântată pe 1 decembrie, moment în care și-a făcut apariția și Rocco Sedano, primul soț al artistei, pe care chiar ea îl acuza în urmă cu ceva vreme că nu i-a fost alături în lupta cu boala. Bărbatul ar fi venit pentru a-i fi sprijin fiicei pe care o are cu Rona. Acest lucru însă a pornit un adevărat scandal pentru că Rinda Hartner, sora Ronei, nu și-a dorit ca acesta să fie prezent.

După decesul mamei sale, fata a decis să își continue studiile în Franța, motiv pentru care a plecat alături de tatăl ei. Totuși, mama Ronei are de gând să lupte pentru custodia nepoatei sale, mai ales că cea mică n-ar mai fi ținut legătura de mult cu tatăl său.

SCANDAL pe buget în Coaliție - De unde se iau banii pentru majorarea pensiilor / Când va fi aprobată legea

În ciuda deciziei luate de Rita, Rinda Hatner declara că adolescenta nu-și prea dorea să stea cu tată ei: „Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, așa ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate”. 

„A crezut tot timpul că mama ei îi va rămâne alături. Și-a pierdut reperul, pentru ea e foarte greu”, a declarat sora Ritei Hartner, Rinda. 

Cancerul de care suferea Rona Hartner a recidivat în vara acestui an. Una dintre ultimele apariții publice a fost la Realitatea PLUS.

„Am metastaze care sunt destul de dureroase. Acest cancer la mine nu are nicio explicatie...este unic, are mai multe zone de metastaze si ca este fara motiv”, a declarat Rona Hartner.

Pensia impresionantă pe care o primește îndrăgita cântăreață de muzică populară Mioara Velicu

Mai multe articole despre:
rona hartner actrita custodie cancer