MENIU

A ieșit afară să se distreze, dar a fost UCIS după ce a fost confundat cu altcineva

Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost ucis, iar altul, cu doi ani mai mic, a fost rănit grav, după ce au fost atacați de un bărbat, care a vrut să se răzbune pe o altă persoană. Ucigașul i-a confundat pe cei doi adolescenți pe fondul consumului de alcool.

Potrivit presasm.ro, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat un referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Crișan Ioan Petre, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor.

În referatul întocmit, procurorii precizează că în noaptea zilei de 20 august, în jurul orei 00:30, Crișan Ioan Petre, fiind băut, a început să se certe cu un băiat în vârstă de 18 ani. Tânărul l-a lovit pe Crișan Ioan Petre cu pumnul în zona arcadei.

În aceste împrejurări, suspectul Crişan Ioan Petre i-a aplicat numitului Surd Cristian Adrian Dumitru o lovitură în zona inimii cu un obiect ascuţit tăietor. În urma acestei lovituri, numitul Surd Cristian Adrian Dumitru a suferit sângerări abundente, la scurt timp survenind decesul acestuia.

Cu aceeaşi ocazie, suspectul Crişan Ioan Petre i-a aplicat o lovitură similară în zona pieptului, cu acelaşi obiect ascuţit tăietor şi numitului Ciora Vasile Dănuţ, în vârstă de 16 ani, lovitură de o intensitate mai redusă, astfel că persoana vătămată a scăpat cu viaţă, fiind internată la Spitalul Negreşti Oaş.

Mai multe articole despre:
tânăr crimă Satu Mare adolescent lovit