MENIU

A găsit 7.500 de euro „uitați” în fanta unui bancomat, în Capitală. Ce a făcut cu banii

Sursa foto: Pixabay

Un bărbat a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când a mers la un bancomat din Capitală. A găsit suma de 7.550 de euro, banii erau în fanta pentru depuneri a unui ATM.

O sumă uriașă de bani a fost găsită de un bărbat într-un bancomat din Capitală. Vorbim de nu mai puţin de 7.550 de euro, bani rămași în fanta pentru depuneri a unui ATM. 

Un agent de vânzări din București a mers la un bancomat din zona parcului Tineretului pentru a scoate salariul de pe card. Când a intrat în încăperea unde era bancomatul, acesta a găsit în fanta pentru depunere suma de 7.550 de euro. Cum trecuse de ora închiderii, nu mai erau angajaţi în sucursală, bărbatul cu un spirit civic desăvârșit a cerut ajutorul unui poliţist aflat într-o intersecţie din apropiere.

Omul legii l-a îndrumat pe bărbat să meargă cu tot cu bani la Secţia 14. Poliţiştii, uluiţi de suma mare de bani, au început cercetările, au notat seria fiecărei bancnote, au făcut poze la locul unde banii au fost găsiţi.

Mai târziu, o altă persoană a mers la Secţia 14 şi a declarat că banii îi aparţin. Acesta nu a primit suma de bani pentru că poliţiştii fac acum verificări pentru a vedea dacă acesta este proprietarul de drept al bancnotelor.

Mai multe articole despre:
bancomat bucuresti fanta bancomat bani