MENIU

A fost lansat al doilea manual de dicţie pentru copii ,,Străfurnica, în căutarea Atlantidei"

Veşti bune pentru copii şi părinţi! Poveştile cu Străfurnica au, de acum, o continuare. A fost lansat cel de-al doilea manual de dicţie pentru cei mici: Străfurnica, în căutarea Atlantidei. Autoarea cărţii este profesoara de dicţie Carmen Ivanov. 

Rege paragarafaramus, cand te vei dezoriginaliza? Ma voi dezoriginaliza cand cel mai original dintre originali se va dezoriginaliza, dar cum cel mai original dintre originali nu se va dezoriginaliza, nici eu, regele paragarafaramus, nu ma voi dezoriginaliza.

Acest text nu este foarte simplu, dar cu exerciţiu şi cu ajutorul primit de la Străfurnica, orice copil l-ar putea pronunţa fără probleme. 

,,Străfurnica, în căutarea Atlantidei" este o călătorie magică într-o lume plină de întâmplări hazlii şi minunate, care vor spori creativitatea şi imaginaţia copiilor. În total, 200 de exerciţii de dicţie îi aşteaptă pe cei mici.


Un lucru este clar: Străfurnica i-a cucerit pe cei mici cu peripeţiile sale pline de mister şi provocări. 

Din aventurile petrecute alături Străfurnica, cei mici vor avea doar de câştigat: îşi vor îmbogăţi limbajul şi vor obţine o dicţie impecabilă. 

Străfurnica, în căutarea Atlantidei este o carte de aventuri plină de mister, asta pentru că nimeni nu știe unde se află exact Atlantida și mai ales cum arată ea. Mai mult, Străfurnica, în căutarea Atlantidei este un manual de dicție complex, care va pune la încercare micuții care se aventurează să o citească cu voce tare. Răsplata: o dicție impecabilă și un bagaj de cuvinte noi care vor îmbogăți limbajul copilului.

Evenimentul de lansare se desfășoară în prezența autoarei, iar vorbitori vor fi Raluca Moianu, Vlad Ionescu, Bogdan Ionescu și Mihai Crăciun.

Pentru detalii despre noua carte sau despre autoare, vă invităm să vizitaţiwww.dictie.ro.

Mai multe articole despre:
Carmen Ivanov dicţie