MENIU

A fost CONCEDIATĂ pentru pozele SEXY de pe Facebook. DAR SURPRIZĂ...

Modellingul e pasiunea ei

O tânără profesoară din oraşul american Fitchburg, Massachusetts, a fost concediată săptămâna trecută de la şcoala elementară la care preda, după ce conducerea instituţiei a văzut fotografiile semi-nud postate de aceasta pe Facebook. Surpriză, însă, tânăra a fost reîncadrată în post câteva zile mai târziu.

"Suntem încrezători că Kaitlin Pearson va pune aceeaşi pasiune în activitatea de predare ca şi până acum", a declarat conducerea şcolii într-un comunicat de presă.

Nu se ştie care a fost motivul care le-a schimbat şefilor optica despre pozele sexy ale educatoarei, scrie News.com.au. Tânăra de 23 de ani a declarat că nu are de gând să renunţe la jobul de modelling pe care îl face în paralel cu activitatea de predare.

La momentul concedierii, şefii lui Pearson au primit un mesaj anonim cu trimitere la pozele semi-nud ale profesoarei: "Vă puteţi imagina că această fată a fost angajată să preda cursuri speciale copiilor din Fitchburg School?"

Imediat după reprimirea la cursuri, Pearson a scris pe pagina ei de Facebook "să ne întoarcem la treabă" şi a ataşat noi link-uri către pagina personală de pe site-ul modelmayhem, specializat în modelling.

Mai multe articole despre:
concediere Facebook concediată