MENIU

A deschis cutia cu rochia de mireasă după 27 de ani. Când a văzut ce e de fapt înăuntru s-a prăbușit

Toți păstrăm amintiri valoroase în casele noastre. Le putem păstra pe un raft sau depozitate departe într-un dulap sau sertar. Dar de fiecare dată când le avem în mâinile noastre le ștergem de praf și ne bucurăm de amintirile readuse la viață.

Este exact ceea ce Shannon McNamara din Nashville a vrut să facă. În 2012 ea a scos cutia în care trebuia să stea la păstrare rochia ei de mireasă. S-ar fi împlinit 27 de ani de când ea a purtat-o și, simțindu-se emoționată, a vrut să-și revadă rochia. Dar când a deschis cutia, a suferit cel mai grav șoc din viața ei – rochia din interiorul cutiei nu era a ei!

„ Am fost șocată și supărată și mă întrebam a cui rochie o aveam,” a declarat Shannon într-un interviu.

Un ziar local a publicat un articol despre rochia dispărută, dar nu a apărut nici o informație pînă în acest an, când Kim Jones din Atlanta a suferit o dezamăgire similară. Atunci când a mers să-și verifice rochia de mireasă, aranjată profesional într-o cutie, aceasta nici de departe nu semăna cu cea pe care a purtat-o în ziua nunții.

S-a descoperit că femeile aveau rochia celeilalte! Dar cum a putut trece neobservat acest fapt timp de 30 ani? Și cum s-a putut întâmpla ținând cont că Kim și Shannon locuiau în orașe diferite?

S-a dovedit că ambele femei erau originare din Nashville, doar Kim s-a mutat în Atlanta după nuntă. Ele au locuit în același cartier, au mers la aceeași școală și chiar s-au căsătorit în aceeși lună in 1986!

Încurcătura a avut loc, atunci când femeile au dus rochiile la aceeași curățătorie, pentru a fi curățate și ambalate profesional. O simplă greșeala de etichetare a cutiilor a dus la schimbarea rochiilor. Dorind să păstreze rochiile intacte, femeile nu au verificat cutiile înainte de a le depozita.

sursa

Mai multe articole despre:
rochie de mireasă