MENIU

Un răsfăț pentru copii s-a transformat într-o lecție de viață. Gestul mamei a uimit o țară întreagă

Femeia din imaginea alăturată se numește Jaime Primak Sullivan și este o scriitoare destul de celebră în Statele Unite. Recent,ea a povestit pe contul ei de Facebook o întâmplare din care mii de oameni au tras o învățătură importantă. Jaime a povestit că a mers cu cei trei copii ai ei într-un magazin.

La un moment dat, cei mici, în vârstă de 8, 7, respectiv 5 ani au cerut inghetata, asa ca mama a decis sa le faca pofta.

„Am mers la coada, iar cand am ajuns la casa am cerut inghetatele. Mi-am urmarit atent copiii, dupa ce au luat cornetele in mana nu i-au multumit nici vanzatoarei, nici mie. Am zis sa astept, asa ca am iesit afara si am numarat in gand pana la 10. Ulterior le-am luat inghetatele din maini, din care savurasera foarte putin, si le-am aruncat la primul cos de gunoi.

Au inceput sa planga, mi-au spus ca sunt cea mai rea mama din lume, pana si lumea din jur se uita la mine si ma judeca. Atunci le-am explicat de ce am facut acel lucru: in viata trebuie sa acorzi un minim de respect celor din jur, in viata trebuie sa multumesti oricui iti face o favoare sau te ajuta. Si lucrurile astea se invata de mici!”, spune ea.

sursa