MENIU

A cincea zi de proteste la Cotroceni. Protestarii au continuat scandările timp de câteva ore

Este a cincea zi de proteste în faţa Palatului Cotroceni, unde câteva persoane strigă, în continuare, la fel de vocali „Demisia Iohannis!"

În jurui orei 20.30, conform Realitatea TV, la Cotroceni se adunaseră deja câteva sute de persoane, susţinători ai guvernului Grindeanu, s-au adunat, din nou, la Cotroceni, flancaţi de jandarmi.  

După încercarea de dialog de aseară, când demonstranţii s-au răstit la preşedintele Klaus Ionahnnis, care a dorit să intre în dialog cu ei, aceştia s-au regrupat şi joi, scandând lozinci de susţinere pro- PSD şi cerând demisia preşedintelui. 

Pe una dintre pancarte, pe care aceştia le afişează, se poate citi: „Vreau Grindeanu la butoane, ca să am bani de bomboane!"

Între timp, s-a înregistrat un incident printre protestatari: o persoană a necesitat intervenţia ambulanţei, deoarece i s-a făcut rău. Jandarmii au intervenit imediat, iar persoana a fost scoasă din mulţime. 

Pe parcursul protestului, cei prezenţi au continuat să-şi manifeste susţinerea pentru actuala guvernare, iar la puţin timp după ora 21.00, protestatarii s-au retras. 

Mai multe articole despre:
null