MENIU

A avut zile! Cum l-au găsit autoritățile pe buzoianul dispărut de 3 zile în pădure

<p>A avut zile! Cum l-au găsit autoritățile pe buzoianul dispărut de 3 zile &icirc;n pădure</p>

După trei zile în care a rătăcit prin zonele împădurite ale judeţului Buzău, un bărbat a fost găsit de echipele de căutare căzut într-o râpă, dar prezentând semne vitale.

"În data de 21.10.2015, în jurul orelor 15.30, în timpul căutărilor efectuate de jandarmi, poliţişti,pompieri şi voluntari a fost găsit în zona Lacul Trestia, în Gârla Pleşului, de către o echipă de voluntari, un barbat care prezenta semne vitale. Ulterior s-a stabilit că acesta era numitul S.V, dat dispărut de familie din data de 18.10.2015. La faţa locul s-au deplasat echipele formate din jandarmi, poliţisti şi pompieri, care, în prezent îl scot din râpă, acesta prezentând răni la nivelul picioarelor şi deshidratare. Acesta va fi preluat de serviciile medicale şi ulterior va fi evaluat din punct de vedere medical mai amănunţit.” au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi, citate de reportezbuzoian.ro.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani din satul Lopătăreasa, judeţul Buzpu, a dispărut de acasă de duminică după-amiază. Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, angajați ai ISU și voluntari au scotocit pădurea Lacuri din Bisoca și zonele adiacente.

 

Mai multe articole despre:
Buzău pădure bărbat dispărut