MENIU

A aparut perna inteligentă. Reacţionează când o iei în braţe şi vorbeşte cu tine

Japonezii au o problemă cu pernele. Există o adevărat industrie care promovează tot felul de inovaţii, iar publicitatea şi vânzările acestor obiecte sunt cu adevărat spectaculoase. Una dintre ideile nou lansate este perna inteligentă, pe care poţi să o mângăi, să o iei în braţe şi care îţi răspunde la îmbrăţişări.

Dezvoltată de inventatorul Kouchi Uchimura, care a lucrat la Institutul de Tehnologie din Kyushu, perna inteligenta Itasupo face tot felul de lucruri iesite din comun. Are incorporati mai multi senzori si mecanisme care o fac sa reactioneze la interactiunea cu oamenii, relateaza GadgetReport.ro

 Daca o mangai, o simti cum se valureste si chiar mai mult, iti raspunde ca-i place. Daca insa tragi de ea, o lovesti sau o inghesui, va reactiona pe masura, avertizandu-te ca ii faci rau, iar in cazul extrem va intra in modul „silent” si nu va mai vorbi cu tine.

 Daca te porti insa civilizat cu ea, o sa se incalzeasca cand o iei in brate, iti va spune lucruri care sa te linisteasca, la nevoie iti va si canta ca sa adormi.

Cat costa perna, ce alte facilitati incredibile mai ofera si clipul video de prezentare, pe GadgetReport.ro