MENIU

A aflat, după 20 de ani, de ce tatăl ei purta ACELAŞI tricou mereu. Motivul e extrem de emoţionant

Acum 20 de ani, tatăl unei tinere din Japonia era fotografiat purtând un tricou verde tip polo cu guler galben. Astăzi, tatăl Riei poate fi fotografiat purtând acelaşi tricou. 

Ria nu a înţeles mult timp de ce tatăl ei purta, în cea mai mare majoritate a timpului, acelaşi tricou. Dar o vizită făcută în casa bunicului său a făcut-o să înţeleagă motivul tatălui său şi, mai mult, să înţeleagă că alegerea bărbatului de a purta mereu acelaşi tricou nu ţinea nici de zgârcenie şi nici de excentricitate.

Tânăra Ria a descoperit, în casa bunicului său, o fotografia a mamei şi tatălui său, aflaţi în luna de miere în Veneţia, el purtând tricoul său polo verde cu gulerul verde, iar proaspăta sa soţie un tricou galben de tip polo cu guler verde.

Doar atunci fata a înţeles că tatăl ei purta cu dragoste acelaşi tricou, mereu, ca o amintire a soţiei sale, care a murit atunci când Ria avea doar 4 ani.

Fata a povestit, pe Twitter, povestea părinţilor săi şi a explicat că tatăl său a cusut de nenumărate ori tricoul şi că, de fapt, acum îl poartă doar la ocaziile pe care le consideră speciale, chiar dacă asta înseamnă o masă luată în oraş cu fiica şi fiul său. Tatăl Riei nu s-a recăsătorit niciodată după moartea soţiei sale şi, în ciuda glumelor făcute pe seama tricoului său de cei doi copii, el nu le-a povestit niciodată motivul.

Povestea tinerei din Japonia a devenit virală, mulţi internauţi spunând că le-a adus lacrimi în ochi, Ria explicând că se bucură că povestea sa a ajuns la atât de mulţi oameni.

Mai multe articole despre:
0 tată poveste tricou ria