MENIU

Așa putem crea o lume mai curată, în ciuda poluării inevitabile

Doar în București sunt peste 1.200.000 de vehicule înmatriculate, astfel că emisiile de CO2 ajung la niveluri înspăimântătoare. În același timp, un arbore cu o masă totală de 2 tone - adică ajuns la maturitate - reține puțin peste 3,5 tone de CO2. Astfel, am putea spune că, pentru fiecare mașină care circulă pe șosea este nevoie să avem doi arbori maturi, astfel încât să nu ne facem griji cu privire la poluare.

Totuși, o pădure necesită timp pentru a se forma. Asociația Pădurea Copiilor menționează că, pentru un arbore matur, este nevoie de cel puțin 20 de puieți plantați și îngrijiți cel puțin 5-6 ani.

Iar o tânără pădure trebuie monitorizată minimum 10 ani pentru a crește în siguranță. Este un drum lung și dificil, în care tot mai mulți ar trebui să se implice, fie că vorbim despre companii sau voluntari.

Compania AMS Rent a Car, o companie de închirieri de mașini, consideră că este responsabilă pentru mediul înconjurător și susține că vrea să ajute la crearea unei lumi mai curate și mai sănătoase.

În acest scop, oferă clienților doar mașini fabricate în ultimii 2-4 ani, pentru a se asigura că emisiile de CO2 ale oricărui autoturism AMS Rent a Car sunt minime. De asemenea, compania direcționează 20% din impozitul pe profit către Asociația Pădurea Copiilor, pentru a ajuta la împădurirea suprafețelor degradate din România. În plus,  din primăvară, AMS Rent a Car va fi alături de Pădurea Copiilor pentru plantarea noilor puieți.

Mai multe articole despre:
maşini emisii CO2