MENIU

8 MARTIE. Mesajul SRI de Ziua Femeii face furori pe Facebook

După ce mesajele de Dragobete și de 1 Martie au fost apreciate și distribuite de mii de persoane, pe Facebook, SRI revine acum cu o nouă urare, de data aceasta pentru Ziua Femeii.

”De 8 Martie, 67% din SRI pregătesc cafeaua pentru celelalte 33 de procente. Ajută-ne să echilibrăm acest raport!” este mesajul transmis de SRI de Ziua Femeii, alături de un link către secțiunea ”Cariere” de pe site-ul instituției. 

Acest mesaj a fost apreciat de aproape 2.000 de persoane la doar două ore de la publicare. Comentatorii de pe Facebook le-au urat, la rândul lor, ”La mulți ani!” femeilor care lucrează în cadrul SRI. ”Să apărați țara cu mult curaj!” este unul dintre răspunsurile cititorilor.

De asemenea, de Dragobete și de 1 Martie, mesajele SRI au devenit ”virale” pe rețeaua de socializare Facebook. De Mărțișor, SRI a publicat o imagine cu ghiocei și a scris în dreptul acestora că "Nu mai sunt acoperiţi". În mai puţin de o jumătate de oră, mesajul a strâns peste 600 de like-uri şi aproape 200 de distribuiri. De Dragobete, SRI a publicat un mesaj amuzant, făcând aluzie la activitatea desfășurată de instituție: "De Dragobete, fetele își puneau busuioc sub pernă ca să își afle ursitul. Astăzi investigăm mai diversificat".

 

SRI face senzație pe Facebook de Dragobete! Ce mesaj a transmis Serviciul

După mesajul de Dragobete, SRI recidivează și de Mărțișor: ,,Nu mai sunt acoperiţi''

Mai multe articole despre:
SRI 8 martie Ziua Femeii mesaj Facebook