MENIU

7 superalimente: Aliaţii tăi pentru o sănătate mai bună

7 superalimente: Aliaţii tăi pentru o sănătate mai bună

Exista o multime de moduri care te ajuta sa iti mentii sanatatea la cote maxime. Daca nu ai obiceiuri precum consumul excesiv de alcool si fumatul, daca faci multe exercitii fizice si daca mananci alimentele corespunzatoare, atunci starea ta de sanatate ta va fi una pe masura.

Cele mai multe dintre aceste alimente nu sunt chiar "materii prime", dar sunt ingrediente pe care le poti adauga cu usurinta la mancarurile sau preparatele pe care le gatesti. Unele dintre acestea pot fi incluse cu usurinta intr-un smoothie delicios si sanatos. Asa ca, ori de cate ori ai ocazia, include-le in dieta ta zilnica.

Top superalimente pentru o sanatate exceptionala:

1. Acai - sursa acestor fructe este un palmier din America de Sud. Fructul este bogat in antioxidanti, grasimi sanatoase si fibre alimentare. Beneficii potentiale: lupta impotriva radicalilor liberi, te ajuta sa ai o sanatate cardiovasculara mai buna, contribuie la sanatatea sistemului digestiv.

2. Polenul de albine - Este bogat in vitamine, carbohidrati si lipide. Beneficii potentiale: sanatatea sistemului digestiv, combate greata, ajuta persoanele care sufera de astm si alergii; iti da o energie sporita.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
mâncare alimente vitamine