MENIU

7 spitale din Capitală vor avea instalaţii de ventilare moderne şi vor fi dotate cu sisteme de alarmare la incendiu. LISTA anunțată de Nicușor Dan

Nicușor Dan/ Foto: Facebook

7 spitale administrate de ASSMB vor avea instalații și sisteme de ventilare moderne și urmează să fie dotate cu sisteme de detecție, semnalizare și alarmare în caz de incendiu, a anunțat, vineri, Nicușor Dan într-o postare pe Facebook. Potrivit primarului general al Capitalei, la toate cele 7 spitale vor fi realizate lucrări de reabilitare a instalațiilor electrice, de extindere și modernizare a instalațiilor de stingere.

"Lucrările sunt necesare în vederea obținerii Autorizației de Securitate la Incendiu. În acest sens, ASSMB a publicat în SEAP anunțurile de licitație deschisă pentru contractarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru trei dintre spitale: Sfântul Luca, Nicolae Malaxa și Sfânta Maria", afirmă Nicușor Dan. 
 
 Pentru alte patru unități sanitare, Spitalul „Prof. Dr. Theodor Burghele”, Spitalul de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, Spitalul Clinic „Filantropia”, Spitalul Clinic Colțea, anunțurile de licitație urmează să fie publicate în SEAP în cursul săptămânii viitoare.
 
Valoarea totală estimată a lucrărilor ce vor fi realizate la cele 7 spitale, administrate de ASSMB, instituție coordonată de viceprimarul Horia Tomescu, se ridică la 60,04 milioane de lei, a mai spus Nicușor Dan. 
Mai multe articole despre: