MENIU

7 morţi în data de 7, după 7 zile de la tragedie. Teoriile conspiraţioniste renasc

Sâmbăta neagră în care au murit deodată 7 dintre tinerii răniţi în infernul Colectiv a reaprins teoriile conspiraţiei în mediul virtual. Oamenii lansează din nou scenarii ca în primele zile de după tragedie.

Internauţii au observat câteva coincidenţe stranii legate de "explozia" subită a numărului de morţi în ziua denumită deja Sâmbăta Neagră, la exact 7 zile după tragedia din clubul Colectiv.

Nu mai puţin de 7 tineri şi-au pierdut viaţa ca la comandă în ziua de 7 noiembrie, când creştinii ortodocşi sărbătoresc Moşii de toamnă, zi de pomenire a morţilor.

Cifra 7 revine fatidic şi legat de timpul trecut de la momentul infernului. În mesajele supersiţioşilor revine ideea de lucrare a "forţelor întunecate" şi de blestem.

A renăscut şi teoria care spunea că numărul real al morţilor este mult mai mare. Unul dintre sustinatorii acestei teorii a conspiratiei a fost Alin Pandaru, prieten cu eroul Claudiu Petre care a murit in timp ce isi salva prietenii din clubul Colectiv care a ars vineri seara.

Alin Pandaru a aparut la TVR unde si-a sustinut teoria: numarul mortilor este mai mare decat cel oficial, dar autoritatile ascund acest lucru. Tanarul a primit pe contul sau de Facebook o imagine care ii sustine teoria si care reprezinta o discutie intre doua tinere, una din ele avand un unchi care lucreaza la MAPN.

În discutie apare un numar necunoscut presei si anume 56 de persoane moarte. Un alt ingredient bizar al conspiraţiei este natura atipică a intoxicării: medicii au fost cutremuraţi de caz de la bun început, au spus n-au văzut în viaţa lor aşa ceva!

 

 

Mai multe articole despre:
colectiv teoria conspiraţiei #colectiv