MENIU

7 LOCURI FASCINANTE din România despre care poate nici nu ştiai că există

Cascada Bigăr România

Sunt locuri incarcate de legenda, ele poarta cu sine povestile romanilor din toate timpurile sau reprezinta puterea naturii de a zamisli incredibilul.

1. Cascada Bigar - Cea mai frumoasa din lume FASCINANT! Ti se opreste respiratia privind aceasta frumusete a naturii si da, este in Romania. Cascada Bigar este considerata a fi cea mai frumoasa din lume.

2. Tunelul dragostei "O a doua minune a naturii din judetul Caras-Severin, dupa Cascada Bigar, situata la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, se gaseste pe portiunea de cale ferata dintre Caransebes si Bautari. Este vorba despre un tunel de verdeata, asemeni renumitului Tunel al Dragostei din orasul ucrainean Klevan, declarat monument al naturii" - www.radioresita.ro.

Acest loc minunat este greu de gasit si greu accesibil pentru turisti. Cel mai adesea, fotografii se aventureaza pe marginea caii ferate, pentru a surprinde peisaje superbe.

3. Rezervatia Naturala Vacaresti - Delta din Bucuresti Bucurestiul isi merita prestigiul unei capitale cu totul si cu totul surprinzatoare. Aici se afla un loc cu totul si cu totul unic in lume:

"Zona din centrul Bucurestiului cunoscuta ca 'Lacul Vacaresti' sau mai nou 'Delta Capitalei'. Aici se regaseste un intreg ecosistem asemanator cu cel al Deltei Dunarii...

Este un loc de o frumusete rara prin prisma speciilor rare de vietuitoare din jurul Lacului. Un proiect amplu al lui Nicolae Ceausescu, intrerupt de revolutie, si neglijata apoi de autoritati s-a transformat in mod natural intr-o insula de liniste, unde traiesc specii rare de pasari si animale." - www.cesavezi.ro

Vezi topul pe garbo.ro. 

Mai multe articole despre:
cascada bigăr locuri românia