MENIU

50 de copii au trecut prin scene de coșmar la Grădina Zoologică din Reșița. Directorul a demisionat

Panica la Zoo
Gradina Zoo

Copiii și părinții lor, surprinși de o furtună puternică la Grădina Zoologică din Reșița, nu s-au putut adăposti deoarece cheile sălii erau la directorul instituției.

Peste 50 de copii erau miercuri după amiază la Grădina Zoologică din Reșița la o petrecere privată de final de an și au fost surprinși de o furtună puternică și grindină, informează RealitateadeResita.net.

Deși părinții au încercat să-i adăpostească pe copii în sala de conferințe a Grădinii Zoologice, aceasta a fost încuiată și, în cele 90 de minute cât au ținut intemperiile nimeni nu a putut aduce cheia locației pentru a-i adăposti pe părinți și copii.

„Directorul fără suflet,de la Grădina Zoologică (stănucă gabriel) este un ZOOFIL...Adică? Iubește mai mult animalele decât copii. Ai ținut în furtună și grindină (1:30 minute) 30 de copii (de 7 ani)+ 60 de adulți (care își țineau serbarea, au plătit bilet adult+copil) și vreo 3 bebeluși dintre care fiul meu în vârsta de o lună și pentru ce? Că nu ai fost în stare sa deschizi o ușă(din telefon) sau să trimiți niște chei printr-un taxi. Când a început furtuna toți au început sa se adăpostească (s-a creat panică) sub pomi, streșini, fiecare pe unde a apucat și nu au putut intra în sala de conferințe.

Te-am sunat (personal) de 10 ori, ți-am dat mesaj, ți-am scris pe Facebook după care ți-ai închis telefonul. Am fost informat(de alți părinți) că subordonații tăi au zis la părinți că doar dacă ai relații sus puse se poate deschide ușa.Ai periclitat siguranța la aproximativ 90 de persoane și ai fost sunat de angajați, de părinții copiilor și nu poți nega că într-o oră și jumătate nu ai fost informat de situația existentă. Din punctul meu de vedere ești un director incompetent, plătit din banii publici degeaba și ar trebui să îți dai demisia!Grădina Zoologica nu este a ta,ești funcționar public.
Funcționar public fiind, am auzit că îți înjuri și terorizezi subordonații!", a scris un părinte, Cătălin Radu.

Primăria Reșița, proprietarul Grădinii Zoologice, a trimis un comunicat de presă prin care își cere scuze și transmite că a luat act de demisia directorului Gabriel Stănucă: "Primăria Municipiului Reșița își exprimă regretul față de situația creată în data de 12 iunie 2019 la Grădina Zoologică prof. „Ioan Crișan", cu ocazia desfășurării festivității de sfârșit de an școlar a clasei pregătitoare din cadrul Colegiului Național „Traian Lalescu".

Totodată municipalitatea își cere scuze public copiilor, părinților și tuturor celor care au luat parte la eveniment și ia act de demisia domnului Gabriel Stănucă, șef-serviciu în cadrul Serviciului pentru Administrarea Grădinii Zoologice prof. „Ioan Crișan"

Mai multe articole despre:
Gradina Zoologică