MENIU

5 rochii fabuloase din colectia Andreea Raicu. Ce preturi au

Rochii cu design deosebit in colectia magazinului online shop.andreearaicu.ro. Va prezentam si noi cateva modele. 

Toate modelele de rochii disponibile pe magazinul online shop.andreearaicu.ro pot fi vazute AICI.

Am selectat 5 modele de rochii superbe din colectia Andreea Raicu pe care vi le prezentam in cadrul acestui articol, dar si preturile lor foarte avantajoase.

Rochii – Rochie conica din piele

O femeie care isi doreste o imagine puternica dar plina de senzualitate alege o asemenea rochie conica din piele. Chiar daca rochia este mulata, e considerate o rochie de seara, insa accesorizata intelligent poate fi purtata si in tinute elegante de zi. Pretul ei poate fi gasit AICI.

Rochii – Rochie eleganta de zi

Aceasta rochie eleganta de zi poate fi adaptata pentru o iesire dupa orele de munca. Nuanta neutral se sorteaza cu majoritatea pieselor deja existente in garderoba ta. Oferta pentru aceasta rochie poate fi gasita AICI.

Rochii – Rochie cu snur in talie

Acest model flateaza orice tip de silueta, iar materialul moale iti va asigura confortul necesar unei zile aglomerate. Rochia larga cu snur ascunde imperfectiunile si iti da libertatea de miscare de care ai nevoie. Nuanta de bleu se potriveste cu accesorii nude, negre dar si cu nuante metalice argintii. Oferta poate fi consultata AICI.

Rochii – Rochie scurta cu buzunare

Pentru zilele cand iti doresti un plus de confort, alege o rochie scurta cu buzunare. Datorita designului minimalist de pe spate, rochia este potrivita atat in timpul zilei, daca o porti cu sandale romane, cat si seara, cu o pereche de sandale metalizate. Pretul poate fi gasit AICI.

Rochii – Rochie scurta de vara

Croiala fluida, materialul natural si prietenos cu pielea dar si nuanta de efect sunt ingredientele perfecte pentru aceasta rochie scurta de vara. Oferta si detaliile despre acest model pot fi gasite AICI.

Mai multe articole despre:
rochii Andreea Raicu