MENIU

5 motive să devii cel mai mare fan Apple (pamflet)

Disclaimer: iRaportul lui Titus A. Technicus este o rubrică pamflet care tratează actualitatea pieței tech într-o notă umoristică. Fiecare articol al acestei rubrici trebuie tratat ca atare. La fel cum prostul nu le știe, dar le nimerește, nici Titus A. Technicus nu le gândește, dar le potrivește.

Vine o vreme în viața oricui în care trebuie să aleagă o tabără. Dacă știi deja că îți place mai mult vanilia decât ciocolata, carnea mai mult decât legumele, sau hârtia igienică cu trei straturi și miros de piersicuță mai mult decât frunza de brusture, este timpul să te decizi în care tabără te plasezi când vine vorba de tehnologie.

Totuși, dacă primele alegeri au fost mai complicate (există mai multe arome de hârtie igienică, de exemplu), alegerea între giganții din tehnologie se rezumă la numai două posibilități: fie ești fanboy Apple, fie devii fanboy Samsung.

Astăzi, vă zic de ce e mai bine să devii fanboy Apple. E timpul să sari în tabăra gigantului din Cupertino, dacă ești de acord cu cele cinci motive de mai jos.

1. iPhone 6 Plus este primul smartphone mare cu adevărat revoluționar. Cu toate că fanboy-ii Samsung spuneau că Apple a copiat ideea de phablet de la seria Note, cei de la Apple le-au dat o palmă elegantă cu un feature care a uimit pe toată lumea: iPhone 6 Plus se îndoaie. Vedeți, fani Samsung, nici măcar ideea cu Note Edge nu a fost originală!

Citește restul motivelor aici






Mai multe articole despre:
Apple iphone fanboy