MENIU

5 motive pentru care albeşti mai devreme

5 motive pentru care albeşti mai devreme

Se poartă părul gri şi varianta sa şi mai rebelă, cel alb ca gheaţa (frosty hair), dar cu condiţia ca alegerea să îţi aparţină, nu să fie o intervenţie din partea Mamei Naturi. Dacă granny hair a împânzit Instagramul, convingând sute de mii de fete tinere să ia o mostră din părul bunicii şi să încerce să o replice întocmai în podoaba lor capilară, primele fire cărunte în mod natural nu sunt nicidecum o veste bună!

Momentul în care descoperi aceşti inamici în oglindă se numără probabil printre cele mai mari şocuri din viaţa oricărei femei, la egalitate cu clipa terifiantă în care realizezi că faţa îţi este umbrită de un rid buclucaş.

Întrebarea care ne răsare supărător în minte este: „De ce?”.

Genetica e de vină!

Nu toți oamenii albesc la o anumită vârstă! Faptul că egalitatea dintre oameni e un mit este demonstrat şi prin rapiditatea cu care ne apar primele fire cărunte: în jurul vârstei de 30 de ani la caucazieni, la aproape 40 de ani la asiatici şi, târziu, spre 50 de ani la populaţia afro-americană. Şi tot genetica e de vină şi pentru apariţia firelor cărunte timpurii, care îţi pot împânzi părul în jurul vârstei de 20 de ani, dacă ai o astfel de înclinaţie înscrisă în codul tău genetic!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.