MENIU

5 moduri în care viața nu va mai fi la fel după hologramele Microsoft (pamflet)

În urmă cu peste o săptămână scriam 9 lucruri despre Microsoft și erau critice la adresa companiei. Cu siguranță articolul a ajuns la Satya Nadella, directorul Microsoft, că imediat și-a pus oamenii la treabă și au venit cu un gadget incredibil: HoloLens.

Microsoft HoloLens este un sistem care îmbină realitatea virtuală cu realitatea augumentată ca să vezi în sfârșit viața în roz și în holograme. Are puțin din Oculus Rift, are ceva din Google Glass, dar este la un cu totul alt nivel, chiar dacă răutăcioșii ar spune că sunt niște ochelari de cal ceva mai arătoși.

Deși gadgetul nu e încă pe piață, eu cred că va avea un impact serios, aici în România și peste oceane.

1. Oamenii vor putea folosi Microsoft HoloLens pentru a salva alți oameni. Medicii, pompierii și polițiștii vor putea să aibă, la o simplă comandă vocală, acces la tot felul de informații. Totuși, deși HoloLens poate fi folosit în atâtea scopuri nobile, știm cu toții pentru ce activitate dai pe-afară de bucurie pentru a cumpăra gadgetul. De acum înainte nu va mai trebui să te gândești că nu folosești mouse-ul bine cu mâna stângă.

Vezi restul materialului aici

Mai multe articole despre:
Microsoft oculus rift microsoft hololens