MENIU

5 lucruri pe care să NU le faci niciodată pentru a atrage atenţia unui bărbat

5 lucruri pe care să NU le faci niciodată pentru a atrage atenţia unui bărbat

Iata cateva lucruri esentiale pe care n-ar trebui sa le faci niciodata pentru a capta atentia unui barbat, indiferent cat de interesant sau de atragator ti se pare.

1. Sa-ti faci un cont fals de Facebook

Oamenii din jur, din pacate, chiar fac asta. Isi creeaza un cont fals – cu tot cu poza de profil – le trimit o cerere de prietenie barbatului pe care-l plac, castigandu-si astfel statutul de “hartuitor” in mod oficial. E o modalitate usoara de a descoperi totul despre el, in cazul in care pagina lui e privata. Acum insa, ai acces total la pozele lui, locurile in care isi da check-in, afli care sunt hobby-urile lui, muzica preferata si filmele – ca sa nu mai mentionam de viata amoroasa.

Intr-o seara “oarecare” vei fi in acelasi loc in care doar ce si-a dat check-in. O sa mergi direct la el si, din intamplare, ii spui: “Heei! Ai auzit ca (trupa lui preferata) lanseaza un nou album?!” Pentru inca o bila alba, spui ca iti place foarte mult echipa de sport din care face parte si… ok, ok, stop! Nu doar ca atitudinea ta denota disperare, dar e si patetica.

2. Sa-ti impartasesti povestea de viata

Intr-un final, ajungi sa vorbesti la telefon cu EL. Ai fluturi in stomac si tot tacamul. Vrei sa il impresionezi – si nu oricum. Vorbesti atat de mult incat spui cele mai mari grozavii fara sa-ti dai seama. Ei bine, in cazul asta se aplica regula “less is more”. Nu fi atat de exagerata incat sa ii spui fiecare detaliu, chiar nu trebuie sa ii spui ce ai facut la ginecolog sau ca ai uitat sa te epilezi. Nu-i nimic, cu timpul iti vei da singura seama de toate astea. Retine doar atat: cu cat mai misterioasa, cu atat mai bine!

Citeste continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
cum să cuceresc un bărbat tehnici seducţie