MENIU

4 zodii care nu se lasă învinse. Problemele le fac şi mai puternice!

4 zodii care nu se lasă învinse. Problemele le fac şi mai puternice!

Chiar daca nimeni nu ar vrea, in viata apar, din pacate, si necazuri. Pe unii ne doboara, pe altii ne fac mai puternici. Norocosi sunt cei din ultima categorie, evident, caci pot depasi cu brio toate incercarile.

Iata in ce zodii sunt nascuti cei care reusesc sa nu se lase ingenunchiati de greutati, ci, din contra, sa invete din ele si sa mearga mai departe cu fruntea sus:

Berbec

Nativul din zodia Berbec are curajul sa se aventureze acolo unde altii nu indraznesc sa se incumete. E un luptator, e nascut sa fie un conducator si e condus de nevoia de afirmare. Nu se teme de nimeni si de nimic, e mereu pregatit pentru noi si noi provocari. Atunci cand este lovit, cand ceva rau i se intampla, se ridica deasupra tuturor, reluandu-si rapid pozitia in societate si mai triumfator decat pana atunci. E un incapatanat, dar pe care il ajuta destinul.

Scorpion

Cei nascuti in zodia Scorpion ies invingatori in orice situatie care altora le-ar parea greu de depasit. Sunt genul de persoane carora le place sa-si depasasca limitele. Prin natura lor, sunt lideri cu o ambitie menita sa duca lucrurile pana in panzele albe, demonstrandu-si puterea intregii lumi. Chiar daca uneori nu reusesc, acest lucru ii motiveaza si ii determina sa actioneze si mai hotarat. Forta lor interioara ii ajuta sa se ridice si sa se prinda cu clestii pana si de cel mai subtire fir de par.

Citeşte continuarea pe ele.ro.