MENIU

4 trucuri pentru un plus de încredere în tine (P)

4 trucuri pentru un plus de încredere în tine (P)

Ai momente în care te îndoiești de calitățile pe care le ai și în care te simți nesigură pe tine? Nu trebuie să îți faci griji - cu toții experimentăm, în anumite momente sau situații din viața noastră astfel de trăiri. În special persoanele sensibile sau introvertite se confruntă cu probleme legate de ceea ce americanii numesc ”self confidence”, deoarece ele internalizează criticile sau răutățile din partea celorlalți. 

Din fericirea, încrederea în sine poate fi recăpătată prin schimbarea atitudinii. Ce presupune, însă, acest lucru? Îți dezvăluim în continuare 5 trucuri care te vor ajuta să capeți un plus de încredere în tine!

Corectează-ți postura 

Atunci când ai anumite complexe sau incertitudini legate de propria persoană, acestea se reflectă în postura corpului tău. De aceea, este important să adopți o poziție corporală care să îți aducă mai multă încredere în tine și care să le permită celor din jurul tău să te perceapă drept o persoană sigură pe ea. Așadar, iată ce ai de făcut: menține spatele drept, trăgând umerii spre spate. Ține capul sus și nu privi în jos atunci când ești într-o conversație. Ca un bonus, menține contactul vizual cu interlocutorul și nu uita să zâmbești! 

Schimbă-ți stilul vestimentar 

Modul în care ne îmbrăcăm ne conferă o anumită stare de spirit, iar acest lucru nu este doar o presupunere, ci este un fapt demonstrat în urma unor cercetări de specialitate. 

Ba chiar mai mult decât atât, piesele vestimentare și accesoriile pe care le purtăm ne influențează chiar și modul în care gândim. Prin urmare, de fiecare dată când îți alegi ținuta pentru o anumită ocazie, asigură-te că aceasta te avantajează și îți transmite o stare benefică. Cu siguranță te vei simți mai încrezătoare atunci când porți o rochie care îți vine ca turnată decât dacă alegi haine foarte largi, sau în culori foarte închise. 

Apelează la intervențiile estetice 

De cele mai multe ori, nesiguranța și lipsa de încredere de sine sunt un rezultat al unor nemulțumiri legate de aspectul fizic. Complexele de ordin estetic pe care majoritatea dintre noi le avem trebuie, însă, minimizate pe cât posibil. Și dacă hainele sau make-up-ul nu te ajută întotdeauna să maschezi micile sau marile defecte fizice pe care consideri că le ai, atunci apelează cu încredere la intervențiile de chirurgie plastică. Accesează https://www.cosmedica.ro/marirea-sanilor-cu-implanturi-mamare/ pentru a obține un bust mai mare sau descoperă celelalte servicii disponibile în clinică prin care poți scăpa de astfel de complexe. 

Fă sport 

Sportul ne face să arătăm și să ne simțim mai bine, de aceea nu ezita să-l practici dacă simți că nu ai destulă încredere în tine. Fie că mergi la sală, că preferi să alergi în parc sau să te antrenezi acasă, mișcarea este o adevărată terapie pentru trup și minte. Practicând sport corpul tău se va tonifia și vei arăta mai bine, ceea ce îți va aduce automat un plus de încredere în propria persoană. 

Ține cont de aceste trucuri și te vei simți mai sigură pe tine!

Mai multe articole despre:
implant mamar