MENIU

4 români, victime într-un accident înfiorător în Ungaria: Mamă și fiică, blocate în mașină pe calea ferată - UCISE de tren

Mamă și fiică, blocate în mașină pe calea ferată - UCISE de tren, în Ungaria Foto: baon.hu
Mamă și fiică, blocate în mașină pe calea ferată - UCISE de tren, în Ungaria Foto: baon.hu

O familie de români a fost implicată într-un accident la o trecere de cale ferată în Ungaria. Mașina în care se aflau a fost lovită de tren după ce s-a blocat pe calea ferată. Dintre cele cinci persoane, două au murit, o mamă și fiica ei.

Accidentul cumplit s-a produs joi dimineață, la o trecere de cale ferată fără bariere, între localitățile Mélykút și Bácsalmás, scrie presa ungară baon.hu.

Potrivit informațiilor apărute în presă, mașina, încare se aflau muncitori români - 4, era condusă de o femeie, iar în stanga și în spatele ei stăteau mama și bunica ei.

Din păcate, autoturismul a rămas pe calea ferată, din cauza unei defecțiuni tehnice, exact când se apropia un tren. Soferița și alți doi pasageri din autoturism au reușit să iasă din mașină înainte de impactul violent.

Bunica a murit pe loc, iar fiica acesteia a fost grav rănită și a  fost transportată la spital cu elicopterul. A decedat câteva ore mai târziu.

A fost deschisă o anchetă și sunt investigate detaliile producerii tragediei.