MENIU

4 poziţii sexuale pe care femeile le detestă

<p>Cum trezeşti pofta de sex la o femeie FĂRĂ ca ea SĂ ŞTIE&nbsp;</p>

Femeile pot detesta anumite poziţii sexuale care sunt considerate a fi sexy sau indicate în timpul actului sexual.

Pentru a menţine viaţa amoroasă a unui cuplu este nevoie de un echilibru al preferinţelor, mai ales că bărbaţii adoră anumite poziţii sexuale care nu sunt deloc agreate de femei, conform publicației one.ro.

Doggystyle. Cu siguranţă una dintre cele mai excitante poziţii pentru bărbaţi, poziţia doggy style le permite bărbaţilor să deţină controlul asupra unghiului, frecvenţei şi adâncimii penetrării. Însă, din cauza penetrării foarte profunde, pentru femeie contactul poate fi dureros, penisul ajungând să atingă sau chiar să rănească cervixul, explică Sara Gottfried, medic ginecolog.

Femeia deasupra. Această poziţie este foarte sexy pentru bărbaţi, pentru că partenera se află la conducere, dar şi pentru că îi pot studia atent formele. Când fac dragoste în această poziţie, femeile se gândesc mai mult ca de obicei la modul în care arată. Chiar dacă au o siluetă perfectă, ele nu se pot abţine să se gândească dacă sânii lor sau abdomenul arată bine, dacă nu cumva este vreun detaliu inestetic, care să fie văzut de partener.

Cowgirl inversată. Deşi pare o poziţie aventuroasă şi excitantă, nu este şi una potrivită, deoarece penetrarea este mai dificilă şi mai riscantă, iar pentru femeie poate fi foarte inconfortabilă. De cele mai multe ori, femeile nu pot avea orgasm în această poziţie.

Misionarul. Această poziţie nu îi avantajează pe bărbaţi pentru că nu le pune în prim-plan adevărata valoare, adică partenerele nu îşi dau seama de mărimea penisului partenerilor. Poziţia misionarului este foarte intimă şi îi permite partenerului să preia controlul.