MENIU

4 persoane s-au luat la bătaie în parcarea unui supermarket din Ploiești! Poliția a reținut 3 scandalagii - OBIECTE PERICULOASE folosite în timpul altercației

Spray lacrimogen - imagine de arhivă

Bătaie în parcarea unui supermarket din Ploiești. Protagoniștii scenelor de violență au fost trei bărbați și o femeie. La un moment dat, în conflict au fost folosite atât un cuțit, cât și un spray lacrimogen. Trei persoane au ajuns la spital. Poliția a audiat toate cele 4 persoane implicate în scandal, trei dintre ele fiind reținute. Printre acestea se află și femeia, alături de doi bărbați. 

Incidentul a avut loc marţi după-amiază, în parcarea unui supermarket din zona de vest a municipiului Ploieşti. Poliția a fost alertată prin telefon de o femeie. 
 
”În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde nu au mai fost depistate persoanele implicate, din verificări, stabilindu-se faptul că pe fondul unor discuţii mai vechi, între patru persoane, a izbucnit un conflict verbal care ulterior a degenerat, acestea agresându-se reciproc, folosind un spray iritant lacrimogen şi un obiect tăietor-înţepător”, informează Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Prahova, într-un comunicat remis miercuri. 
 
În urma verificărilor, poliţiştii i-au identificat pe scandalagii. Vorbim despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani şi o femeie în vârstă de 29 de ani. 
 
În urma altercaţiei, doi dintre bărbaţi şi femeia au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Niciunul dintre ei nu a rămas internat în spital.
 
Ulterior, cei patru au fost duşi la poliţie, pentru audieri, trei dintre ei, inclusiv femeia, fiind reţinuţi. Aceștia urmau să fie prezentaţi procurorului de caz chiar astăzi, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, fiind acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Mai multe articole despre:
bataie parcare supermarket ploiesti