MENIU

4 copii și mama lor au ajuns la spital, în urma unui accident teribil, la Suceava. Un microbuz a intrat în stâlp din cauza unei gropi în asfalt - VIDEO

Accident cumplit în Suceava! Patru copii și mama acestora au fost răniți grav, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp, când șoferul a încercat să evite o groapă adâncă din asfaltul surpat. Culmea este că în urmă cu doar câteva zile presa locală semnalase pericolul, dar nimeni nu a făcut nimic.

Momentul tragic a fost surprins de camerele de supraveghere din oraș. Pe imagini se vede cum o altă maşină, care se afla în faţa microbuzului, încearcă să evite groapa adâncă din șosea și schimbă banda de mers. Atunci se produce și impactul, sub privirile încremenite ale celor din jur, potrivit Bucovina News.


În mașină se aflau șase oameni - patru copii, mama acestora și șoferul. La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje de salvare și descarcerare, iar toate victimele au fost transportate de urgență la spital. Paradoxal, în urmă cu doar câteva zile, jurnaliștii din Suceava atrăgeau atenția că groapa din asfalt poate oricând să producă tragedii.



Poliţiştii au deschis dosar penal și fac cercetări, potrivit News Bucovina.