MENIU

300 de angajați ai unei fabrici din Cisnădie, în izolare după ce o angajată infectată cu CIOVID-19 a murit

infectgii sibiu

Aproximativ 300 de angajați ai unei fabrici din Cisnădie se află în izolare la domiciliu sau la spital, după ce o femeie de 50 de ani, infectată cu COVID-19, a murit. În plus, sase angajate ale fabricii de confecții au primit rezultat pozitiv de infectare cu coronavirus, informează realitateadesibiu.net. 

De asemenea, în acest caz a fost demarată o amplă anchetă epidemiologică, fiind implicate mai multe echipe de medici epidemiologi, pentru a identifica în cel mai scurt timp contacții și pentru a se lua toate măsurile necesare limitării răspândirii coronavirusului.

"Pe măsură ce ancheta evoluează se transmit recomandări de limitare a răspândirii virusului către toate primăriile localităților din care provin contacții. Până la această oră au fost înregistrate șase persoane care au prezentat simptome, din cadrul fabricii de confecții din județul Sibiu. Acestea au fost transportate și internate la SCJU Sibiu. De asemenea, se efectuează testări și la domiciliu pentru persoanele aflate în izolare, în funcție de constatările specialiștilor în sănătate publică, din cadrul DSP Sibiu. Momentan se așteaptă rezultatele testelor. Cu mai multe informații vom reveni de îndată ce se vor contura primele concluzii ale acestei ample anchete", a spus Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Citește mai multe pe realitateadesibiu.net.