MENIU

Scene de groază la o sală de sport din Voluntari. Mai multe persoane s-au luat la bătaie după un meci de baschet amical - O persoană a ajuns la spital

Conflict sală sport Voluntari

Bataie la o sala de sport din Voluntari. Mai multe persoane s-au luat la bataie, duminica dupa-amiaza, conflictul pornind, din cate se pare, din cauza unui meci de baschet. Exista informatii potrivit carora o persoana a fost ranita in urma acestui incident, fiind transportata la spital.

Scene halucinante la sala de sport Gabriela Szabo din Voluntari, acolo unde mai multe persoane s-au luat la bataie. 

Din primele informatii, conflictul a intervenit in urma unui meci de baschet.

O persoana ar fi fost ranita, fiind transportata la spital. 

"La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 16:54, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la o sală de sport din orașul Voluntari, o persoană a fost agresată fizic, prin lovire, în zona capului.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au aplanat conflictul, izbucnit spontan.

De asemenea la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

La acest moment, polițiștii orașului Voluntari efectuează activități specifice pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", transmite poliția.

Potrivit unor surse, a fost vorba despre un meci de baschet între doua echipe amatoare, sala fiind închiriata pentru un meci amical. 

Conflictul a pornit dupa ce, in timpul meciului, unul dintre jucători a fost faultat, moment in care tatal sau a coborât din tribuna pe teren pentru ca i s-a părut ca faultul a fost unul violent.

Unul-doi suporteri ai echipei adverse au coborât și ei, iar după un schimb de replici mai acid lucrurile au degenerat si s-au luat la bătaie. 

Tatăl jucătorului faultat, de aproximativ 51 de ani, a fost transportat la spital, răni în zona capului.

 

Mai multe articole despre:
bataie sala sport capitala meci baschet spital