MENIU

3 zodii de femei rele, dar foarte sexy. Cele mai provocatoare apariţii

3 zodii de femei rele, dar foarte sexy. Cele mai provocatoare apariţii

Femeile nu sunt toate numai lapte si miere. Au si ele defectele lor. Unele sunt invidioase, altele sunt egoiste sau incapatanate si, pana la urma, e normal sa fie asa. Ca doar nimeni nu-i perfect. Azi iti propunem sa vorbim despre femeile rele, dar care au un atu: sunt foarte sexy.

Iata cele trei zodii provocatoare prin atitudine, dar taioase si aprige:

Scorpion

Femeia Scorpion te atrage fara drept de apel. Nu poti sa-i rezisti. Important este sa reusesti sa-i faci fata pe viitor. Caci aceasta nativa este complicata si e destul de greu sa ii accepti capriciile. Acum te suspecteaza de infidelitate si iti arunca vorbe grele, iar in jumatate de ora, cand realizeaza ca a gresit, schimba foaia si devine provocatoare. Te incita, te da peste cap, asa incat ii uiti orice rautate.

Leu

Nu e usor de gestionat relatia cu femeia născută în această zodie. Leoaica vrea sa se puna pe ea in centrul atentiei si de aceea ii va umili pe cei din jur. Dar totusi, cine poate sa reziste chipului ei atragator, formelor sale voluptoase si frumusetii sale fascinante? Pentru ca e una dintre cele mai sexy femei.

Pesti

Ei bine, blanda femeie din Pesti va lasa pe toata lumea fara glas atunci cand isi va scoate coltisorii la iveala. In ciuda aparentelor, nu e chiar usa de biserica. E destul de razbunatoare si te va surprinde de ce rautati e capabila. Totul porneste de la nesiguranta, de la vulnerabilitate. Atunci cand capata incredere, devine alt om. O femeie plina de simtul umorului, foarte frumoasa, care exercita o atractie instantanee si sexualitate ardenta, care te atrage iremediabil, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop femei sexy femei rele cele mai sexy femei